aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Stichting Jeugd en Welzijn en Libertas Leiden organiseren weer een ...

Het gezellige kerstfeest voor ouderen!

We kunnen jouw energie goed gebruiken! De gemeente wil voor he...

Bijeenkomst 'Energiepark en omgeving' vanuit de gemeente Leiden

Wij, de Leidse Bond voor speeltuinen, Libertas Leiden en iDOE, zijn...

Bijeenkomst over de toekomst van de speeltuin in het Noorderkwartier

 
 
 

Leerlingen zetten zich in voor Leiden-Noord

Vanaf week 16 wordt er op basisschool De Springplank een start gemaakt aan een project van stichting Move. Het doel van een Move project is samen met de kinderen aan de slag te gaan met de wijk waar hun school staat. De kinderen leren zo hun talenten ontdekken en de wijk profiteert hiervan. 
 

Voorgaande Move projecten hebben al veel successen opgeleverd. Bijvoorbeeld muurschilderingen in Tilburg of sporttoernooien in Rotterdam. De kinderen van basisschool De Springplank hebben gekozen voor het thema natuur en milieu. De komende weken gaan wij actief aan de slag met de leerlingen. We verkennen de wijk, brainstormen over ideeën en uiteindelijk is er een feestelijke onthulling waar wordt getoond wat de leerlingen met z’n allen voor elkaar hebben gekregen.  We zijn er zeker van dat het een leuke tijd gaat worden vol creativiteit en plezier. De eerste bedenk en doe sessie was al een succes! (foto).

 

Bent u benieuwd hoe dit project verder gaat verlopen? Volg ons op Facebook! We zijn te vinden op de pagina Move project De Springplank.

 

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer