aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaats vindt door ...

Gluren bij de Buren; huiskameroptredens in Leiden-Noord

 
 
 

LCKV Jeugdvakanties

LCKV Jeugdvakanties organiseert al bijna 100 jaar zomerkampen voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar. Elke zomer beleven 1600 kinderen en 500 vrijwilligers de week van hun leven op onze kampterreinen in binnen- en buitenland. Een belangrijk doel van LCKV Jeugdvakanties is om de kampen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. 

Daarom heeft LCKV voor gezinnen waarvoor de kampprijs te hoog is een kortingsfonds opgericht. Dit fonds wordt gevoed door vrijwillige bijdragen van ouders, stafleden en leden. Ieder jaar kunnen hierdoor tientallen kinderen met korting mee op kamp. Deze korting kan oplopen tot 100%.

Helaas weten lang niet alle gezinnen die voor korting in aanmerking komen LCKV Jeugdvakanties en het kortingsfonds te vinden. LCKV Jeugdvakanties zet zich daarom samen met andere organisaties in om ook deze gezinnen te bereiken. We werken op dit moment al succesvol samen met onder andere de Voedselbank en Stichting JES. Maar onze ambitie is om nog veel meer kinderen die anders de hele zomervakantie thuis blijven een fantastische kampweek bezorgen.

Graag nodigen we u uit voor onze informatieavond op woensdag 22 februari, om 19.30, Voorschoterweg 8-E, 2324 NE Leiden. Hier kunt u kennismaken met LCKV Jeugdvakanties en vertellen we u meer over de mogelijkheden van het kortingsfonds. Ik hoop dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen om zo meer kinderen, ongeacht hun financiële situatie, een mooie kampweek te bezorgen. Graag hoor ik of we u mogen verwelkomen op onze informatieavond.

 

Voor meer informatie over LCKV Jeugdvakanties: www.lckv.nl.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer