aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

GONoord! naar buiten! Kom je ook een afvalmonster knutselen...

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

Kom je ook een afvalmonster knutselen? En de Tuin van Noord opruime...

GoNoord! naar buiten(1)

 
 
 

GoNoord! naar buiten(1)

Kom je ook een afvalmonster knutselen? En de Tuin van Noord opruimen?

Op 27 februari gaat GoNoord! naar buiten. Dit keer om de tuin op te ruimen zodat er weer schoon gespeeld kan worden. Aansluitend gaan we met het afval een monster knutselen. 

Kom je ook helpen?

 

 
 

KinderResto zoekt kinderen die willen leren koken!

Er is nog plek voor kids die graag beter en gezonder willen leren koken dan hun ouders bij de kookworkshops van KinderResto! Op de bijgevoegde afbeelding kunt u alle informatie vinden die u moet weten of vind alle informatie in dit bericht.

 
 

Optreden Marjolein Meijers in Meet&Greet

Zondagmiddag 3 maart 2019 speelt Marjolein Meijers (van de Berini’s) haar programma 40 jaar Muziek! in Meet&Greet. De leukste buurthuiskamer van Leiden. Zij wordt door begeleid door haar vaste muzikanten. Dat beloofd weer een heerlijke middag muziek te worden met een lach en een traan.

 
 

Happietaria Leiden officieel geopend door Gert-Jan Segers

Op maandagavond 4 februari is het vrijwilligersrestaurant Happietaria officieel geopend door de fractievoorzitter van de Christenunie, Gert-Jan Segers. De opening vond plaats in Het Gebouw, gelegen aan het Arubapad nummer twee in Leiden. De opening werd bijgewoond door Carel Stolker, Rector magnificus van de Universiteit Leiden, vrijwilligers en diverse gasten. Het restaurant is van 4 februari tot en met 2 maart elke maandag tot zaterdag vanaf 17.00 uur geopend. Het ingezamelde geld gaat naar slachtoffers van mensenhandel in Zuidoost-Azië.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >