De Kooi
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Open Podium Leiden-Noord

Goede Buur

BURENLUNCH

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaats vindt door ...

Gluren bij de Buren; huiskameroptredens in Leiden-Noord

 

Team van Roodenburg door KNVB buiten spel gezet

LEIDEN - Het nieuwe bestuur van de Leidse voetbalvereniging Roodenburg is de afgelopen weken het gesprek aangegaan met het team 'Zondag 1' in verband met het betalen van contributie. Ondanks toezeggingen is de contributie niet voor de gegeven deadline betaald en is het team door de KNVB uit de competitie gezet.

Door het buitenspel zetten van het team, waren ze afgelopen zondag niet in staat om een geplande wedstrijd te spelen. Het team is uit de competitie gehaald, omdat dit al de tweede keer is dat de contributie beloofd is, maar niet is betaald.

Het bestuur van Roodenburg: 'Als bestuur betreuren we het zeer dat het prestatie voetbal op zondag zo tot een eind komt. Ook zijn we er van bewust dat het uit de competitie nemen van de Zondag 1 vervelende consequenties kan hebben voor de andere teams in de poule. Maar een streng contributie beleid is hetgeen dat de leden het nieuwe bestuur hebben meegegeven en is ook onderdeel van het beleidsplan dat door het nieuwe bestuur gemaakt is.

Met de spelers van de zondag 1 die wel hun contributie betaald hebben worden individuele afspraken gemaakt.

Bron: Unity.nu

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

Het nieuwe bestuur van Wijkvereniging Noorderkwartier

Na een periode van onzekerheid is het ons toch gelukt om een nieuw bestuur te vormen.

 
 

Betaald Parkeren 2e kwartaal 2016

Voor fase 2 waaronder Nieuw Leyden, Groenoord-Zuid, Noorderkwartier-West, Noorderkwartier-Oost en de Kooi vallen, start de invoering van betaald parkeren vanaf het 2e kwartaal 2016. Let op: de kraskaarten voor de Blauwe Zone zijn dan niet meer geldig!

 

Meer informatie over de invoering van Betaald Parkeren staat in de informatieblad pagina 1 en pagina 2 van gemeente Leiden met specifieke informatie over de tarieven, het gebied en de fasering voor invoering.

 
 

Muziekcentrum LN: muziek avond in BC de Kooi

Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert op zaterdag 16 maart weer een gevarieerde muziekavond in Buurtcentrum De Kooi. Singer-songwritger Ronald Günther start de avond met mooie zelfgeschreven liedjes gevolgd door het Leidse koor Encore met gospels en jazzy nummers.