De Kooi

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Wanneer: zaterdag 27 oktober 2018 Hoe laat: van 18:30...

Halloween in de Kooi

Ons volgende Open Podium vindt plaats op zaterdagavond 6 oktober 20...

Open Podium Leiden-Noord

Zondag 30 september vindt de tweede Leidse Geuzenspelen en Burendag...

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

 
 
 

LeidenSportZomer,

LEIDEN - Zaterdag, tijdens de opening van de LeidenSportZomer, geeft Storm Carroll (Leidenaar en een van de beste spelers van het land in de rugbywereld) voor alle aanwezigen een HAKA workshop. 'Een geweldige gelegenheid om, samen met je kinderen, je de Nieuw Zeelandse strijd riten eigen te maken.' Voor de kids belooft het behoorlijk indrukwekkend te worden en voor de volwassenen minstens even leuk. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe intenser de HAKA kan worden.

Vrienden voor het leven maken
'Deze zomer kunnen alle Leidse kinderen gratis (beter) leren voetballen en rugbyen in Sportpark Noord op de velden van voetbalclub Roodenburg. Het mooiste zou ik het vinden als er tijdens deze LeidenSportZomer kinderen uit allerlei culturen massaal aanhaken en gezamenlijk sporten. Wat is er mooier dan vrienden maken op het veld? Dat worden vrienden voor het leven. De HAKA is maar het begin van de verbintenis.'

Opening LeidenSportZomer
De LeidenSportZomer wordt op zaterdag 14 juli officieel geopend om 11.00 uur door wethouder Paul Dirkse. Aaneensluitend verzorgt Storm Carroll de HAKA workshop. De eerste sessies van de LeidenSportZomer beginnen al om 9.00 uur. Ook zullen de Nationale Jeugd selecties van Nederland Touch Rugby een demonstratie training verzorgen. Deze selecties voor onder 15 en onder 18 jaar zullen in augustus afreizen naar het EK Touch in Schotland. Maar liefst 11 spelers van de selectie zijn afkomstig uit de Leidse regio.

De LeidenSportZomer
Tijdens de LeidenSportZomer kunnen alle kinderen uit de Leidse regio tussen de 6 - 16 komen (leren) rugbyen en voetballen op de velden van voetbalclub Roodenburg in het Noorderpark in Leiden. Drie keer per week op maandag, woensdag en zaterdag. Gratis, want het Leidse bedrijfsleven sponsort dit initiatief. Wil jij ook van een van onze toptrainers leren voetballen of rugbyen? De LeidenSportZomer is een initiatief van rugbyclub DIOK en voetbalclub Roodenburg. Meer informatie en aanmelden kan via www.LeidenSportZomer.nl

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

Zondag 30 september vindt de tweede Leidse Geuzenspelen en Burendag plaats. 

Aanvang: 12.30 in het Marepark

 
 

Vrienden van het Singelpark op 20 april van start

De Stichting Vrienden van het Singelpark wordt op 20 april 2013 gelanceerd met een groot openingsevent. Al sinds de zomer zijn ruim vijftig vrijwilligers achter de schermen bezig met de inrichting van de stichting, die is opgericht door Team Singelpark van Stadslab Leiden.

 
 

Workshop Natuurlijke Cosmetica Maken

Altijd al willen weten hoe je lippenbalsem maakt? of een lekkere basiscreme? Kruidenolie?

Schrijf je nu in voor de workshop op 27 april van 10u tot 16.30u door Natuurwezen bij Meet&Greet.