Drakentuin

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Vanwege omstandigheden zal er dit jaar op Kerstavond niet het tradi...

Groenoord-Zuid opgelet: kom op Kerstavond gezellig naar de Christmas Stamppot Sing-a-Long!

 
 
 

Groenoord-Zuid opgelet: kom op Kerstavond gezellig naar de Christmas Stamppot Sing-a-Long!

Vanwege omstandigheden zal er dit jaar op Kerstavond niet het traditionele buurtkerstspel zijn. Maar niet te lang getreurd want dit jaar is de hele buurt uitgenodigd voor de Christmas Stamppot Sing-a-Long! Op Kerstavond 24 december vanaf 17.30 kun je naar Meet & Greet komen met een stamppot en iets te drinken on je arm, waar we dan met elkaar samen etend en delend de Kerst inluiden. Vanaf ongeveer 18.30 zullen aan de hand van kerstverhalen door de voor deze gelegenheid geformeerde kerstbuurtband een keur aan kerstliedjes voor klein en groot voorbij komen, bedoeld om samen mee te zingen. Want: The best way to spread Christmas Cheer is singing loud for all to hear!

 
 

Rotary Santa Run Leiden zoekt nog meer kerstmannen

Vrijdagavond 21 December: de stadhuisklok slaat vijf uur en overal branden de lichtjes. De Leidse binnenstad ligt er prachtig bij voor de Rotary Santa Run. Het startsein wordt gegeven en daar gaan ze op weg: 1.000 Kerstmannen, Kerstvrouwen, Kerstjongens en -meisjes. Samen vrolijk op stap in een sfeervolle tocht voor het goede doel. Het landelijke goede doel dat wordt gesteund is de Nierstichting. Daarnaast worden er een aan Leidse goede doelen gesteund. Mooier kan Kerstmis 2018 niet beginnen. Na afloop mag iedereen ook nog gratis schaatsen op de drijvende ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Voor alle deelnemers die zich inschijven ligt er een kerstmannenpak klaar op hte Havenkantoor op de Apothekersdijk. Meedoen?

 
 

Start bouw locatie LEEF! in Groenoord

Bouwhelm en veiligheidsbril op en slopen maar! Dinsdag 11 december werd met wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking, Ruimte en Wonen) op deze manier de start bouw gevierd van zes woningen aan de Leidatoweg in Groenoord: project LEEF! De woningen zijn de laatste woningen van de eerste bouwfase in Groenoord. Het project komt op de plek van de voormalige kantine van korfbalvereniging Pernix.

 
 

Toelichting participatie Energiepark

Op 12 december was de eerste bijeenkomst over het participatietraject t.a.v. het Energiepark en NUON terrein. Sleutelstad heeft een rapportage gemaakt over de bijeenkomst met o.a. een interview met de MBE Groep. Handig voor de mensen die niet aanwezig konden zijn. Klik hier voor het artikel.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >